Add to Collection
Lägg till måltidsplanering
Ingredienser
Kebab
- 400 g Lövbiff
- 1 tsk Salt
- 0,5 tsk Vitpeppar
- 0,5 tsk Cayennepeppar
- 0,5 tsk Vitlökspulver
- 0,5 tsk Lökpulver
- 1 tsk Spiskummin
Sallad
- 75 g Majs
- 0,25 st Gurka
- 1 st Tomat
- 100 g Salladsmix
- 0,5 st Rödlök
Instruktioner
- Fyll stekpanna med olja och ställ på hög temperatur.
- Skär lövbiffen i fyrkanter på ca 2×2 cm.
- Blanda samman alla kryddor i en skål.
- Lägg i lövbiffen, och tillsätt kryddmixen. Rör runt ordentligt och ofta i pannan så kryddan fördelas väl.
- Tärna alla grönsaker under tiden köttet steks.
- Servera med bröd eller pommes, samt kebabsås.