Add to Collection
Lägg till måltidsplanering
Ingredienser
- 1,2 Kg Högrev (eller grytbitar)
- 1 Kg Morötter
- 2 st Gul Lök
- 4 msk Kalvfond
- 5 st Lagerblad
- 15 st Kryddpepparkorn
- 3,5 msk Vetemjöl
- 2 L Vatten
- Rapsolja
- Salt
- Vitpeppar
- Svartpeppar
Instruktioner
- Putsa och skär köttet i ca 3 cm stora bitar. Bryn på hög värme i stekpanna.
- Skiva löken i halvcirklar.
- Skala och skär morötterna i halvor på ca 0,5 cm i bredd.
- När köttet fått färg kan du tillsätta löken, morötterna. Blanda runt och fräs i några minuter.
- Strö över mjölet och blanda väl, tillsätt därefter vattnet
- Häll i lagerblad, kryddpeppar och kalvfond och blanda väl.
- Salta och peppra efter smak och sjud i 1,5-2 timmar.