Go Back
Skriv ut
Skriv ut receptet
Add to Collection
Go to Collections
0
från
0
röster
Succéknäcke
Det kvittar hur många plåtar man gör av det här receptet, det blir ALLTID för lite!
Förberedelser
30
minuter
Tillagningstid
45
minuter
Total tid
1
t
15
minuter
Måltid:
Tillbehör, Tilltugg
Keyword:
Fröknäcke, Glutenfritt, Knäckebröd, Majsknäcke
Equipment
Bakplåtspapper
Ingredienser
3
dl
Majsmjöl
2.5
dl
Solrosfrö
1.5
dl
Sesamfrö
0.75
dl
Linfrö
0.75
dl
Pumpakärnor
0.5
dl
Olja
+ 2 msk
3.5
dl
Kokande vatten
Flingsalt
Garnering
Instruktioner
Koka vatten.
Sätt ugnen på 150°C varmluft.
Blanda ihop alla ingredienser till en smet och klicka ut på 3 plåtar som täckts med bakplåtspapper.
Tryck ut smeten så mycket som möjligt med hjälp av ett bakplåtspapper ovanpå. Ju tunnare desto bättre!
Strössla flingsalt över och ställ in i ugnen i ca 45 min. Plocka ut när knäckebrödet börjat böja sig upp från plåten.