Fejkbiskvier
Supergoda biskvier för den som är allergisk mot nötter.
Förberedelser15 minuter
Tillagningstid30 minuter
Total tid45 minuter
Måltid: Dessert, Efterrätt
"275g Mandelmassa"
- 2 dl Florsocker
- 2 dl Solroskärnor
- 1 tsk Vaniljsocker
- 4 msk Grädde
- 2 st Äggvitor
Fyllning
- 125 g Rumstempererat smör
- 1 st Äggula
- 1.5 dl Florsocker
- 50 g Choklad
- Choklad Till topping
Kakor
Mixa sorsorkärnor och blanda ihop resten av ingredienserna i en skål.
Spritsa eller klicka ut 5 cm stora kakor på en plåt. (Kom ihåg mellanrum.)
Grädda i ca 12 min tills kakorna fått fin färg. Låt dem svalna.
Fyllning
Vispa ihop alla ingredienser till en fluffig kräm.
Smält choklad till toppingen.
Bred eller spritsa ut fyllningen på kakorna och doppa dem sedan i choklad.