Go Back
+ servings
Skriv ut receptet Add to Collection
0 från 0 röster

Spenatpasta med ägg

En maträtt man nästan alltid kan slänga ihop om man bara ser till att ha spenat i frysen ;)
Förberedelser10 minuter
Tillagningstid20 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Huvudrätt
Keyword: Ägg, Pasta, Spenat
Portioner: 4 pers

Ingredienser

  • 250 g Pasta
  • 3 st Hårdkokta ägg
  • 1 st Purjolök
  • 250 g Spenat
  • Smör
  • 2 dl Creme fraiche
  • Salt och peppar
  • 1 st Vitlöksköyfta 1-2 st

Instruktioner

  • Koka pasta och ägg.
  • Skölj och strimla purjolöken. Hacka eventuellt spenaten och fräs tillsammans med purjolöken i en kastrull.
  • Rör ner creme fraichen och kryddor. Låt koka någon minut.
  • Hacka äggen och strö äver allra sist.