Go Back
Skriv ut
–
+
servings
Skriv ut receptet
Add to Collection
Go to Collections
0
från
0
röster
Spenatpasta med ägg
En maträtt man nästan alltid kan slänga ihop om man bara ser till att ha spenat i frysen ;)
Förberedelser
10
minuter
Tillagningstid
20
minuter
Total tid
30
minuter
Måltid:
Huvudrätt
Keyword:
Ägg, Pasta, Spenat
Portioner:
4
pers
Ingredienser
250
g
Pasta
3
st
Hårdkokta ägg
1
st
Purjolök
250
g
Spenat
Smör
2
dl
Creme fraiche
Salt och peppar
1
st
Vitlöksköyfta
1-2 st
Instruktioner
Koka pasta och ägg.
Skölj och strimla purjolöken. Hacka eventuellt spenaten och fräs tillsammans med purjolöken i en kastrull.
Rör ner creme fraichen och kryddor. Låt koka någon minut.
Hacka äggen och strö äver allra sist.