Vegansk Indisk "Köttfärs"
Ät som det är eller servera tillsammans med ris, bulgur, coscous, naanbröd eller liknande.
Förberedelser20 minuter
Tillagningstid30 minuter
Total tid50 minuter
Måltid: Huvudrätt
Kök: Indiskt
Keyword: Vegansk, Vegetariskt
Portioner: 4 pers
- 400 g Sojafärs
- 1 st Purjolök
- 3 st Vitlöksklyftor
- 1 st Gul paprika
- 1 msk Curry
- 1 dl Röda linser (torra)
- 1 st Burk kokosmjölk
- 0.5 msk Grönsaksbuljong
- 1 dl Kokosflingor
- Ris Till servering
- Solrosfrön Till servering
Stek lök, sojafärs, paprika, vitlök och curry.
När allt fått fin färg tillsätt linser, kokosmjölk, grönsaksbuljong och salt.
Sänk värmen, sätt på lock och låt puttra i 12-15 min.
Rosta kokosflingor och häll i sist.