Add to Collection
Lägg till måltidsplanering
Fejkbiskvier
Supergoda biskvier för den som är allergisk mot nötter.
Skriv ut
Betygsätt
Lägg till i Receptsamling
Equipment
- Bakplåtspapper
Ingredienser
"275g Mandelmassa"
- 2 dl Florsocker
- 2 dl Solroskärnor
- 1 tsk Vaniljsocker
- 4 msk Grädde
- 2 st Äggvitor
Fyllning
- 125 g Rumstempererat smör
- 1 st Äggula
- 1.5 dl Florsocker
- 50 g Choklad
- Choklad Till topping
Instruktioner
- Starta ugnen på 175°C.
Kakor
- Mixa sorsorkärnor och blanda ihop resten av ingredienserna i en skål.
- Spritsa eller klicka ut 5 cm stora kakor på en plåt. (Kom ihåg mellanrum.)
- Grädda i ca 12 min tills kakorna fått fin färg. Låt dem svalna.
Fyllning
- Vispa ihop alla ingredienser till en fluffig kräm.
- Smält choklad till toppingen.
- Bred eller spritsa ut fyllningen på kakorna och doppa dem sedan i choklad.