Add to Collection
Lägg till måltidsplanering
Vegansk Indisk “Köttfärs”
Ät som det är eller servera tillsammans med ris, bulgur, coscous, naanbröd eller liknande.
Skriv ut
Betygsätt
Lägg till i Receptsamling
Portioner: 4 pers
Ingredienser
- 400 g Sojafärs
- 1 st Purjolök
- 3 st Vitlöksklyftor
- 1 st Gul paprika
- 1 msk Curry
- 1 dl Röda linser (torra)
- 1 st Burk kokosmjölk
- 0.5 msk Grönsaksbuljong
- 1 dl Kokosflingor
- Ris Till servering
- Solrosfrön Till servering
Instruktioner
- Stek lök, sojafärs, paprika, vitlök och curry.
- När allt fått fin färg tillsätt linser, kokosmjölk, grönsaksbuljong och salt.
- Sänk värmen, sätt på lock och låt puttra i 12-15 min.
- Rosta kokosflingor och häll i sist.