Vegansk Indisk “Köttfärs”

Add to Collection Lägg till måltidsplanering

Vegansk Indisk “Köttfärs”

Ät som det är eller servera tillsammans med ris, bulgur, coscous, naanbröd eller liknande.
0 från 0 röster
Skriv ut Betygsätt Lägg till i Receptsamling
Måltid: Huvudrätt
Kök: Indiskt
Etiketter: Vegansk, Vegetariskt
Förberedelser: 20 minuter
Tillagningstid: 30 minuter
Total tid: 50 minuter
Portioner: 4 pers

Ingredienser

  • 400 g Sojafärs
  • 1 st Purjolök
  • 3 st Vitlöksklyftor
  • 1 st Gul paprika
  • 1 msk Curry
  • 1 dl Röda linser (torra)
  • 1 st Burk kokosmjölk
  • 0.5 msk Grönsaksbuljong
  • 1 dl Kokosflingor
  • Ris Till servering
  • Solrosfrön Till servering

Instruktioner

  • Stek lök, sojafärs, paprika, vitlök och curry.
  • När allt fått fin färg tillsätt linser, kokosmjölk, grönsaksbuljong och salt.
  • Sänk värmen, sätt på lock och låt puttra i 12-15 min.
  • Rosta kokosflingor och häll i sist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *