Succéknäcke

Add to Collection Lägg till måltidsplanering

Succéknäcke

Det kvittar hur många plåtar man gör av det här receptet, det blir ALLTID för lite!
0 från 0 röster
Skriv ut Betygsätt Lägg till i Receptsamling
Måltid: Tillbehör, Tilltugg
Etiketter: Fröknäcke, Glutenfritt, Knäckebröd, Majsknäcke
Förberedelser: 30 minuter
Tillagningstid: 45 minuter
Total tid: 1 timme 15 minuter

Equipment

  • Bakplåtspapper

Ingredienser

  • 3 dl Majsmjöl
  • 2.5 dl Solrosfrö
  • 1.5 dl Sesamfrö
  • 0.75 dl Linfrö
  • 0.75 dl Pumpakärnor
  • 0.5 dl Olja + 2 msk
  • 3.5 dl Kokande vatten
  • Flingsalt Garnering

Instruktioner

  • Koka vatten.
  • Sätt ugnen på 150°C varmluft.
  • Blanda ihop alla ingredienser till en smet och klicka ut på 3 plåtar som täckts med bakplåtspapper.
  • Tryck ut smeten så mycket som möjligt med hjälp av ett bakplåtspapper ovanpå. Ju tunnare desto bättre!
  • Strössla flingsalt över och ställ in i ugnen i ca 45 min. Plocka ut när knäckebrödet börjat böja sig upp från plåten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *