Ugnsbakade ägg

Add to Collection Lägg till måltidsplanering

Ugnsbakade ägg

Perfekt som mellanmål, förrätt eller tillbehör till middagen.
0 från 0 röster
Skriv ut Betygsätt Lägg till i Receptsamling
Måltid: Förrätt, Tillbehör, Tilltugg
Etiketter: Ägg, Spenat
Förberedelser: 10 minuter
Tillagningstid: 20 minuter
Total tid: 30 minuter
Portioner: 8 pers

Ingredienser

  • 1 msk Smör
  • 8 st Ägg
  • 1 dl Örter t.ex. persilja, basilika, salvia
  • 100 g Fetaost
  • 25 g Bladspenat
  • 0.5 tsk Salt
  • 0.5 tsk Svartpeppar

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°C.
  • Smörj 8 små ugnsformar med smör.
  • Knäck ett ägg i varje form och fördela örter, smulad fetaost och spenat i formerna.
  • Salta, peppra och grädda mitt i ugnen i 15-20 min.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *