Add to Collection
Lägg till måltidsplanering
Cranberry Bliss Bars
Gäster blir alltid imponerade av den här efterrätten/godiset och man får skryta, det är ju faktiskt vansinnigt gott!
Skriv ut
Betygsätt
Lägg till i Receptsamling
Equipment
- Bakplåtspapper
Ingredienser
- 113 g Rumstempererat smör
- 2.25 dl Farinsocker
- 3 tsk Vaniljsocker
- 1 st Ägg
- 2.25 dl Vetemjöl
- 0.25 tsk Salt
- 100 g Hackad vit choklad
- 1 dl Tranbär
Frosting
- 100 g Vit choklad
- 100 g Cream cheese
- 1 tsk Vaniljsocker
- 3 dl Florsocker
- 1 dl Tranbär
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°C.
- Vispa smör, socker och vaniljsocker mjukt. Tillsätt ägget och vispa till en jämn smet.
- Vänd försiktigt ner mjölet, salt, hackad choklad och hackde tranbär.
- Klä en form 20x20cm med bakplåtspapper. Klicka ner smeten i formen och grädda i ca 20 min. Låt svalna helt.
Frosting
- Smält choklad och vispa i creme fraichen. Häll i florsocker och vaniljsocker.
- Bred frostingen över kakan och strössla över tranbär. Skär i trianglar.
- FRIVILLIGT: Ringla eller riv över vit choklad.