Add to Collection
Lägg till måltidsplanering
Ingredienser
- 800 g Kycklingfilé
- 1 st Gul lök
- 3 st Vitlöksklyftor
- 35 g Smör
- 2 dl Vitt vin
- 2 dl iMat Fraiche
- 3 dl iMat grädde
- 2 msk Kycklingfond
- 3 msk Torkad dragon
- Salt
- Peppar
Instruktioner
Kycklingen
- Skär kycklingfiléerna i stora bitar och stek på hög värme i stekgryta. Salta och peppra.
- Medan kyckling steks på grovhackar du löken, och finhackar eller pressar vitlöken.
Grytan
- När kycklingen är klar lyfter du ut den ur stekgrytan, och lägger istället i löken och vitlöken. Sänk värmen till medel och stek tills det får lite färg och mjuknar.
- Tillsätt resterande ingredienser, förutom kycklingen och se till att allt blandar sig väl.
- Lägg tillbaka kycklingen och låt koka upp, sjud på låg värme i 5 min.