Dragonkyckling

Add to Collection Lägg till måltidsplanering

Dragonkyckling med ris

0 från 0 röster
Skriv ut Betygsätt Lägg till i Receptsamling
Portioner: 4 pers

Ingredienser

  • 800 g Kycklingfilé
  • 1 st Gul lök
  • 3 st Vitlöksklyftor
  • 35 g Smör
  • 2 dl Vitt vin
  • 2 dl iMat Fraiche
  • 3 dl iMat grädde
  • 2 msk Kycklingfond
  • 3 msk Torkad dragon
  • Salt
  • Peppar

Instruktioner

Kycklingen

  • Skär kycklingfiléerna i stora bitar och stek på hög värme i stekgryta. Salta och peppra.
  • Medan kyckling steks på grovhackar du löken, och finhackar eller pressar vitlöken.

Grytan

  • När kycklingen är klar lyfter du ut den ur stekgrytan, och lägger istället i löken och vitlöken. Sänk värmen till medel och stek tills det får lite färg och mjuknar.
  • Tillsätt resterande ingredienser, förutom kycklingen och se till att allt blandar sig väl.
  • Lägg tillbaka kycklingen och låt koka upp, sjud på låg värme i 5 min.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *