Chilitorsk

Add to Collection Lägg till måltidsplanering

Chilitorsk

Snabblagad och supergod! Servera med potatis och grönsaker.
0 från 0 röster
Skriv ut Betygsätt Lägg till i Receptsamling
Måltid: Huvudrätt
Etiketter: Fisk
Förberedelser: 15 minuter
Tillagningstid: 30 minuter
Total tid: 45 minuter
Portioner: 4 pers

Ingredienser

  • 400 g Torskfile
  • 4 dl Havregrädde
  • 1 dl Chilisås eller en flaska Hot sauce
  • 1 liten Purjolök

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°C.
  • Dela den tinade torsken i 6 delar. Salta och peppra.
  • Smörj en ugnsform och lägg i hackad purjolök och torsken läggs ovanpå.
  • Blanda grädde och chilisås och häll över fisken. Salta och peppra lite till och ställ in i ugnen i ca 30 min.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *